Vælge Dit Børns Skole

I dag har Politisk Korrekthed kørt helt amok. Vores børn lærer ikke om borgerkrigen, de konflikter, der involverede arabiske nationer, 2. verdenskrig og Hitlers mord på jøderne. Civics er ikke længere en del af studieordningen. Dagens studerende studerer ikke forfatningen eller lovforslaget. De fleste elever kan ikke fortælle dig hvad der er indgraveret på Frihedsgudinden og ved ikke, det var en gave fra franskmændene. Jeg vil udfordre dig til at opdage tyve studerende, der ved, hvor mange der er i kongressen og senatet. Få ved, hvordan et lovforslag indføres eller laves. Måske skulle vi bringe tv-showet The Electric Company tilbage. Børn lærte meget af det show.

Hvis der er en bekymring for dig, er der muligheder. En voksende populær mulighed er hjemmeundervisning. Men hvis du beslutter dig for hjemme skole dit barn, du havde bedre at være seriøs om det. Du skal indstille faste timer for hver lektion og holde sig til dem. Der er læseplaner tilgængelige via internettet gennem nogle af staterne. Staten leverer læreren, og alt arbejde gøres helt hjemme hos computeren. Barnet behøver ikke at deltage i klasser, men skal gøre det samme arbejde, der kræves af dem, der gør. I nogle stater går barnet til et centralt teststed for årsafslutningen.

Der er over 60.000 studerende hjemmeundervisning. Undersøgelser viser, at hjemmeundervisede studerende scorer over dem, der går i folkeskolen. At være hjemmeuddannet giver den studerende mulighed for at deltage i udenfor læring gennem lærlingeuddannelser. De undervisede emner er ikke begrænset til de normale undervises i folkeskolen. Den hjemmeuddannede studerende kan lære emner som græsk, latin, astronomi, arkitektur, filosofi. Hjemmeundervisede studerende har også mulighed for at rejse med deres familier. Dette præsenterer et andet læringsområde. Parochialskoler udfører deres lektioner og uddannelse i forbindelse med religiøs undervisning. Studerende behandles strengt og forventes at overholde Kirkens regler.

Private skoler er af mange forskellige typer. Kristne skoler udfører deres uddannelse i forbindelse med undervisningen i kristne værdier og Bibelen deutsch traktor. Disse skoler lærer fra alder 2 til gymnasiet klasse 12. Der er også kristne gymnasier. Montessori-skoler nærmer sig uddannelse baseret på erfaringerne fra Maria Montessori, som troede på at give den studerende en chance for selv at komme i gang. Hun mente, at de havde en slags indre vejledning til at følge. Denne skole lærer normalt børn fra 2-10.

Der er hebraiske skoler, muslimske skoler og skoler til andre religioner. Der er alternative skoler til urolige unge. Forældre har mange valg til at undersøge, før de indskriver deres barn. De skal undersøge hver enkelt for at vælge den bedste for deres barn og deres familie.