Beskyttelse af vore skoler om et budget

Det Pontiac oprør skole slagtning af 1764 var desværre vores første prolog til denne form for vildskab. Juli 26th, 1764 fire American Indian gerningsmænd skød og henrettet mere end otte skolebørn ved siden af ​​deres skolelærer uden for, hvad der er i øjeblikket Greencastle, Pennsylvania. Som vores historie avancerede, gjorde også skyderier på skoler. Mange stoler de udvidede episoder af skyderier på skoler er en følge af de nuværende omstændigheder. Hvorom alting er kan, er det blevet betragtet nyhedsværdi som forud for tidsplanen som 1874.

Efter en Los Angeles gymnasium dubleant blev skudt og dræbt, den ellevte september 1874 frigivelse af Los Angeles Herald proklamerede “Dette barn mistede livet gennem den alt for grundlæggende tilbøjelighed blandt unge mænd i at formidle destruktive våben. Vi har ikke foggiest Sidé om, at denne tilbøjelighed kan adskilles. Vi har ikke en anelse om, at lærerne har det privilegium, eller ville praktisere det i tilfælde af, at de havde, for at kigge i lommerne på deres elever, men det ser ud til at være meget næsten en brug for, at nogle sådanne administrere tages til følge … om hver skole-knægt formidler en pistol, og energien af ​​disse kanoner løber fra harmløst seks-stykke sælge ud bekymring for den destruktive Colts seksløber.

Colorado har den beklagelige kvalificering af at være hjemsted for to af de mest overordentlig dårlige skole skyderier nogensinde. Columbine (1999) og Platte Canyon (2006) har ikke lige ændret skueplads for hvordan loven implementering reagerer på sådanne episoder, men de har været til alle tider indgraveret i den nationale efterretning skole ondskab. Med skændsel af disse episoder, er det alt andet end svært at overse, at Colorado skole skyderier kan følges tilbage lige omkring 4 årtier tidligere. Den October syttende, 1961, blev en Morey Junior High dubleant i Denver skudt og myrdet af en beslægtet dubleant. Desværre, som tiden er gået på, skole skyderier i USA har netop udvidet. Nogen endda køligt fokus absolut indser, at det ikke er et spørgsmål om på off chance for, at det vil ske, men snarere hvornår. For dem af os i kravet lov, bør vi virkelig spørge, om det vil ske, men alligevel vil det ske på vores vagt i vores menighed.

Da deplorability af Sandy Hook var kommunikere i landenes familieværelser den December fjortende 2012, har der været en genetableret indvending til udvidet sikkerhed af vores skolebørn at beskytte dem mod en sådan ondsindet. Forud for forseelser scenen blev selv ryddet, de embedsmænd og særlige optjente parter var på vej over hinanden få funktioner til at udpege fejl og tilbyde urimelige “ordninger”, der passer deres politiske perspektiver i at vore egne børn sikkerhed. På den ene side af det politiske passagen er lovgivere, der måtte have generel samfunds tillid skydevåben forbud, skrig, og telefonbokse er de vigtigste arrangementer. Lovgivere på den modsatte side af passagen brug for generel samfund til at acceptere møblerede pædagoger er det bedste svar. Personer fra det videnskabelige samfund har støttet skrabe forfatningen og har rådgivet deres understudies at Upchuck eller urinere på potentielle aggressorer.

Save